Zeiltochten Hoogaars

hoogaars-veere

Van juni tot en met september kunt u op woensdag en donderdag historisch Veere van binnen en van buiten ontdekken. Museum Veere organiseert in samenwerking de Stichting Behoud Hoogaars vaartochten op het Veerse Meer. Aan boord van een authentieke zeilschip voelt u de wind, hoort u het ruisen van het water om de boeg en ziet u het schilderachtige silhouet van de stad.

Een tocht met een authentieke hoogaars over het Veerse Meer is een unieke ervaring. Tijdens de tocht heb je prachtig zicht op Veere en de schipper vertelt over de stad en de bijzondere gebouwen en plekken die vanaf het water zijn te zien. De vaartocht duurt anderhalf uur. Na de tocht kunt u het museum bezoeken.

Meevaren kan van 5 juni tot en met 25 september op woensdag en donderdag om 12:00 en om 14:30 uur. Op donderdag 18 juli geen tochten in verband met de Van Loon Hardzeildag. Tickets kosten 24 euro en zijn verkrijgbaar bij de museumbalie in de Schotse Huizen aan de Kaai. Er kunnen maximaal twaalf personen mee. Reserveren kan via telefoonnummer 0118 501744. Meer info: Museum Veere

Gegevens
  • Categorie
  • Adres
    Kaai 25-27, 4351 AA Veere
  • Telefoon
    0118 501744
Openingstijden
  • Maandag t/m Vrijdag
    woensdag en donderdag om 12:00 en om 14:30 uur