Dickens Kerstmarkt (9 & 10 december 2023)

Kerstmarkt Veere

De Dickens Kerstmarkt Veere is een geliefd jaarlijks evenement dat dit jaar plaats zal vinden op 9 en 10 december. Deze betoverende kerstmarkt is geïnspireerd door de tijdloze werken van Charles Dickens en brengt de charme en de geest van zijn romans tot leven in het pittoreske stadje Veere.

Bezoekers van de markt worden mee teruggenomen in de tijd terwijl ze dwalen door de sfeervolle straatjes, versierd met feestelijke decoraties. Kraampjes bieden een breed scala aan traditionele ambachten, lekkernijen en unieke cadeaus, die doen denken aan het Victoriaanse tijdperk. Van handgemaakte ornamenten tot warme wollen sjaals, er is voor ieder wat wils om van te genieten en mee naar huis te nemen als aandenken aan deze speciale gelegenheid.

Laat je verrassen door de verleidelijke geuren van versgebakken poffertjes en warme glühwein terwijl je de marktkraampjes verkent. Koormuziek in historische kostuums zal je betoveren met prachtige melodieën en zorgen voor een echt meeslepende ervaring die de essentie van een vervlogen tijdperk vastlegt.

Er worden allerlei kleine, leuke activiteiten georganiseerd en je kan ook gelijk de Kerstmarkt in de Grote Kerk en de Adventsmarkt in de Kleine Kerk bezoeken.

Gegevens
Openingstijden
  • Zaterdag
    10:00-17:00
  • Zondag
    10:00-17:00