ZOMER IN VEERE

Stokrozen Veere © Gijs Koole

Ook al mogen er nu geen evenementen plaatsvinden, er is genoeg te doen – op veilige afstand – in Veere!

Wat dacht je van pootje baden of een picknick op het Veerse strandje? Net weer helemaal spik en span gemaakt voor het nieuwe seizoen.

Museum Veere is ook weer open (openingstijden), reserveren vooraf is handig, maar als er voldoende plekken beschikbaar zijn, is langslopen en een tijdslot kiezen bij de balie (Schotse Huizen op de Kaai of in het Stadhuis) ook een prima mogelijkheid. In de museumwinkel zijn allerlei leuke items te koop, waaronder historische, Veerse en kunstboeken en kunstkaarten. Een selectie is ook te vinden in de webshop.

In de Grote Kerk is vanaf 4 juli ook van alles te beleven. Een heuse experience, onder andere. Tickets zijn online verkrijgbaar.

Er zijn talloze wandelroutes in en om Veere (zie bijv. Route.nl: rondje rondom, stadswandeling en meer). Ook valt Veere binnen meerdere fietsroutes en knooppuntenroutes.

De zonovergoten terrassen zijn weer geopend voor een verfrissing. En ook in de restaurants kun je met reservering genieten van culinair Veere. De meeste winkeltjes zijn gewoon geopend. Op Veere-Stad.nl voldoende inspiratie!

Evenementdetails