De Pagter Antiek en InterieurNaast haar vestiging in Middelburg (2500m2) heeft “De Pagter Antiek en Interieurs” een 2e vestiging in het historische centrum van Veere.

“De Pagter Antiek & Interieur” presenteert een zeer omvangrijke collectie meubelen die varieert van 17e eeuws antiek tot nieuwe meubelen met modern comfort. Ons enorme en divers aanbod wisselt iedere dag door nieuwe aanvoer vanuit bijna heel Europa en Azië.

Een omschrijving van ons assortiment is nauwelijks mogelijk, maar altijd aanwezig zijn o.a.: Engelse ladekasten, Franse kasten en tafels, Hollandse kabinetten, geschilderde kasten, secretaires, bureaus, vitrinekasten, spiegels en zeer veel glazen en bronzen kroonluchters.

Naast de collectie uniek antiek verkopen wij ook nieuwe meubelen. Wij importeren zelf de Globe Wernicke boekenkasten. Deze uit stapelbare elementen bestaande boekenkast is eindeloos uit te breiden en aan te passen aan uw eigen wensen. Globe Wernicke kasten zijn dus de perfecte oplossing voor woon- of studeerkamer en kantoorinrichtingen.

De Pagter Antiek en InterieurKersen en eiken tafels, in vele modellen en afmetingen, in combinatie met leren stoelen of de bekende Loom stoelen passen perfect in een klassiek of modern interieur.

Geschilderde kasten, uit eigen import en naar eigen ontwerp, in vele modellen en kleuren zorgen ervoor dat ook op dit gebied uw inrichting volledig bij de tijd blijft.

Door onze gehele winkel treft u een keur aan woonaccessoires en decoratieve voorwerpen. Mooie, leuke bijzondere en soms bizarre curiositeiten completeren de winkel tot een echt interieurparadijs.

Onze eigen bezorgdienst levert uw aankoop keurig bij u thuis af in de BeNeLux en Duitsland.
U zult zich zeker thuis voelen.

Op onze website kunt u een goede indruk krijgen van onze collectie.
Maar een bezoek aan onze winkels is de moeite meer dan waard!

De Pagter Antiek en InterieurDe Pagter Antiek & Interieur b.v.
Kaai 53
4531 AB Veere
Tel. +31 (0)118 501854
Fax +31 (0)118 639819
www.depagterantiekeninterieur.nl
[email protected]

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 09.30 – 17.30 uur
zaterdag 09.30 – 17.00 uur
zondag 11.00 – 17.00 uur