CAMPVEERSE TOREN

EEN FASCINEREND UITZICHT OVER HET VEERSE MEER

Onze keuken is Frans georiënteerd, de Chef gebruikt het liefst regionale producten van Zee Vee en Veld. Uiteraard Vis, schaal- en schelpdieren en alle overige Zeeuwse lekkernijen.

Bezoek de website

WAEPEN VAN VEERE

GASTRONOMIE MET LOKALE PRODUCTEN

Wij verwelkomen u graag in ons gezellige restaurant. Wij staan bekend om onze gulle gastvrijheid en uiteraard de gastronomische keuken waarin wij mooie lokale producten gebruiken.

Bezoek de website

DE WERF

GENIET OP HET MOOISTE TERRAS VAN ZEELAND

De Werf is een schitterend, aan de pittoreske haven van Veere gelegen, restaurant met een mooi terras. Het uitzicht is werkelijk adembenemend en biedt u een ontspanning die vergezeld van lekker eten en drinken bijna niet te evenaren is. De Werf maakt uitsluitend gebruik van verse en lokale produkten. Onze keukenbrigade weet hiermee de heerlijkste gerechten te bereiden voor high-tea, lunch en diner.

Bezoek de website

IN DEN STRUYSKELDER

PROEF DE BELEVING IN PARELTJE VEERE

Gelegen aan de prachtige haven van Veere in de gewelven van een rijksmonument omsloten door historische tijden met passie voor koken, gastvrijheid en sfeer. Proef deze beleving in pareltje Veere!

Bezoek de website

RESTAURANT 1611

GENIETEN VAN DE ECHTE ITALIAANSE KEUKEN

Bij 1611 zijn ze dagelijks gepassioneerd bezig met het bereiden en serveren van de beste Italiaanse gerechten. Van vers gebakken pizza’s, antipasti tot Italiaanse specialiteiten en desserts.

Bezoek de website

INFORMEEL EN GEZELLIG

DE PEPERBOOM

Meer info

AMBACHTELIJK IJSSALON

CAPPELLO GIALLO

Meer info

EETERIJ VAN LEKKERNIJ

SUSTER ANNA

Meer info

VOOR DE LEKKERE TREK

FRITUUR DE KOMBUIS

Meer info