CAMPVEERSE TOREN

EEN FASCINEREND UITZICHT OVER HET VEERSE MEER

Onze keuken is Frans georiënteerd, de Chef gebruikt het liefst regionale producten van Zee Vee en Veld. Uiteraard Vis, schaal- en schelpdieren en alle overige Zeeuwse lekkernijen.

Bezoek de website

WAEPEN VAN VEERE

GASTRONOMIE MET LOKALE PRODUCTEN

Wij verwelkomen u graag in ons gezellige restaurant. Wij staan bekend om onze gulle gastvrijheid en uiteraard de gastronomische keuken waarin wij mooie lokale producten gebruiken.

Bezoek de website

IN DEN STRUYSKELDER

PROEF DE BELEVING IN PARELTJE VEERE

Gelegen aan de prachtige haven van Veere in de gewelven van een rijksmonument omsloten door historische tijden met passie voor koken, gastvrijheid en sfeer. Proef deze beleving in pareltje Veere!

Bezoek de website

DE WERF

GENIET OP HET MOOISTE TERRAS VAN ZEELAND

De Werf is een schitterend, aan de pittoreske haven van Veere gelegen, restaurant met een mooi terras. Het uitzicht is werkelijk adembenemend en biedt u een ontspanning die vergezeld van lekker eten en drinken bijna niet te evenaren is. De Werf maakt uitsluitend gebruik van verse en lokale produkten. Onze keukenbrigade weet hiermee de heerlijkste gerechten te bereiden voor high-tea, lunch en diner.

Bezoek de website

RESTAURANT 1611

GENIETEN VAN DE ECHTE ITALIAANSE KEUKEN

Bij 1611 zijn ze dagelijks gepassioneerd bezig met het bereiden en serveren van de beste Italiaanse gerechten. Van vers gebakken pizza’s, antipasti tot Italiaanse specialiteiten en desserts.

Bezoek de website

SUSTER ANNA

EETERIJ VAN LEKKERNIJ

In Eeterij Suster Anna kun je heerlijk eten. Binnen in een historische omgeving of buiten in de oude stadstuin. De begroeide stadsmuren, het speelse terras en de vijver met bruggetje maken het tot een fraai geheel, waar iedereen bijna tot een verplichte onthaasting komt.

Bezoek de website

DE PEPERBOOM

INFORMEEL EN GEZELLIG

De combinatie van de ouderwets gezellige sfeer, de gevarieerde menukaart en enthousiaste bediening zijn de ingrediënten voor een fantastische beleving. Neem plaats in de tuin of binnen in het historische restaurant.

Bezoek de website

LUNCHROOM BASTION 4

KLEINE BROERTJE VAN…

Bij het knusse Lunchroom Bastion 4, het kleine broertje van De Werf, idyllisch gelegen aan de Veerse haven, kun je terecht voor heerlijke ontbijtjes, lunch en ijs. Goede koffie, fijne thee en lekkere sapjes. Ook voor take away koffie, ontbijtjes en broodjes ben je bij Bastion 4 aan het goede adres!

Bezoek de website

IN DE JACHTHAVEN

BRASSERIE OOSTDOK

Meer info

VOOR DE LEKKERE TREK

FRITUUR DE KOMBUIS

Meer info