De Werf

De Werf

Geniet op het mooiste terras van Zeeland!

De Werf is een schitterend, aan de pittoreske haven van Veere gelegen, restaurant met een mooi terras. Het uitzicht is werkelijk adembenemend en biedt ontspanning die vergezeld van lekker eten en drinken bijna niet te evenaren is. De Werf maakt uitsluitend gebruik van verse en lokale producten. Onze keukenbrigade weet hiermee de heerlijkste gerechten te bereiden voor high-tea, lunch en diner.

Uniek en schitterend uitzicht

Restaurant De Werf ligt aan de overkant van de haven van Veere en is bereikbaar via het ophaalbruggetje. Wij beschikken met mooi weer over een riant terras met schitterend en uniek uitzicht over Veere, de haven en het Veerse meer. Ook met iets minder terrasweer kunt u bij ons goed uit de voeten. Wij hebben een mooie verwarmde ‘serre’, waarbij u zich buiten waant, door de glaspartijen die tot op de grond reiken. Binnen in ons in 2015 gemoderniseerde restaurant heeft u leuke plekjes met mooi uitzicht.

Kraakvers

Ons restaurant kenmerkt zich in uitstekende service en gastvrijheid. Daarbij komt, dat het eten kraakvers is en bereid wordt door middel van wereldse invloeden met een klassieke basis. Wij zetten letterlijk de puntjes op de i. Of u nu komt voor een kopje koffie met gebak, een lunch of een diner! Wij zullen alles tot in de puntjes verzorgen.

Feesten en partijen

Voor privéfeestjes, bruiloften, afscheidsdiners of recepties, zijn wij de ideale locatie. Wij stemmen altijd af op uw wensen en maken een offerte op maat.

Foto's
De Werf
Uitzicht op Jachthaven Veere
De Werf
Gegevens
 • Adres
  Bastion 2, 4351 BG Veere
 • Telefoon
  0118 502 105
 • E-mail
  info@dewerf.nl
Openingstijden
 • Maandag t/m Vrijdag
  11.30 - 00.00 uur (tot 20.30 uur entree)
 • Zaterdag
  11.30 - 00.00 uur (tot 20.30 uur entree)
 • Zondag
  11.30 - 00.00 uur (tot 20.30 uur entree)