Bed & Brood

Bed & Brood Veere

Sfeervol in stijl

Bij Bed en Brood logeert u op historische grond. Bed en Brood is een luxe B&B midden in het historische stadje Veere. In het monumentale “Godshuis” hebben we 12 nieuwe, ruime kamers waaronder een bijzondere Love Suite en een familiekamer. Met de grote tuin, een gezellige living en een eigen parkeerplaats biedt Bed en Brood alle gemakken voor een lang weekend of een weekje Zeeland. Veere is een prima uitvalsbasis voor fietsers en heeft een ruim aanbod aan musea, cultuur en evenementen.

Ook voor zakelijk verblijf of kleinschalige vergaderarrangementen op een bijzondere locatie bent u bij ons van harte welkom.

Bed en Brood heeft sinds april 2017 vier tulpen van de Stichting Bed & Breakfast Nederland. “Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Ervaar bij ons de persoonlijke gastvrijheid van een B&B gecombineerd met de kwaliteit van een hotel. Wij ontmoeten u graag in Veere.

Uw gastvrouw en gastheer, Willy Huijbregtse en Paul Barendregt.

Foto's
Bed en Brood Veere
Bed en Brood Veere
Gegevens
  • Categorie
  • Adres
    Kerkstraat 7, 4351 AK Veere
  • Telefoon
    0118 502 081
  • E-mail
    info@bed-en-brood.nl