Adventsmarkt (8 & 9 december 2023)

VOOR DE 26e KEER ADVENTSMARKT VEERE

Een bijzondere markt die wordt gehouden in de Kleine Kerk van Veere. Het bijzondere zit hem in het feit dat er alleen goede doelen aan deelnemen.
Dit jaar voor de 26e maal. Het is een aanrader voor jong en oud.

De Veerse Adventsmarkt is één van de eerste goede doelen markten die in Zeeland werd georganiseerd en nog steeds in een grote behoefte voorziet. Het is ook een mooie periode om verantwoord kerstinkopen te doen. De Adventsmarkt wordt alom gewaardeerd om de sfeer en kwaliteit van de aangeboden producten. Het stijgende aantal bezoekers in de afgelopen jaren heeft aangetoond dat verantwoord inkopen doen in de kerstperiode erg leeft.

Het is niet alleen een hele leuke markt met mooie producten maar ook tevens heel erg nuttig. De verkoop van de aangeboden producten komt volledig ten goede aan de stichtingen en organisaties uit de Gemeente Veere. Naast producten uit de diverse landen wordt er ook veel handgemaakt door vrijwilligers die op deze wijze ook een steentje bijdragen.

Deze jaarlijkse Adventsmarkt wordt gehouden op vrijdagavond 8 en zaterdag 9 december in de “Kleine Kerk” van Veere (ingang Kapellestraat).
De bezoekers worden verrast door de sfeer en gezelligheid, het grote en wereldse aanbod van verantwoorde producten. Ook vindt u er informatie over de werkwijze van de ideële doelstellingen.
Op de Adventsmarkt is een verwarmd terras ingericht dat gedurende de openingstijden van de markt is geopend. Hier wordt traditioneel Fair Trade koffie en thee geschonken en er is een ruime keuze aan overheerlijk homemade gebak.

Deelnemende organisaties zijn: St. Talokoto, Wereldwinkel Serooskerke, KIA groep Protestantse Gemeente Veere, Zulu Aid, Soroptimisten International en de Stichting Ontwikkelingssamenwerking Veere.

De toegang is gratis !

Parkeeradvies: In Veere zelf is parkeren alleen toegestaan voor vergunninghouders. Parkeren doet u gratis op het Mauritsbolwerk / Kanaalweg Westzijde.

Gegevens
Openingstijden
  • Maandag t/m Vrijdag
    19:00-21:00
  • Zaterdag
    10:00-17:00