Zomertour Veere’s Genoegen

Zomertour Veere's Genoegen

Muziekvereniging Veere’s Genoegen uit Veere verzorgt deze zomer drie zomeroptredens in diverse kernen binnen de gemeente Veere. Het gelegenheidsorkest ‘Toeters & Bellen’ (onderdeel van de vereniging) start de reeks op zaterdag 22 juni a.s. om 11.00 uur tijdens de Fair bij Woonzorgcentrum Nieuw-Sandenburgh in Zanddijk. Op deze dag is het ook ringrijden bij Sandenburgh.

Het fanfareorkest vervolgt de reeks op zondag 30 juni met een Zomerconcert in het centrum van Veere en bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Kleine Kerk in Veere. Dit Zomerconcert begint om 14.00 uur en naast een optreden van het fanfareorkest van Veere’s Genoegen (o.l.v. dirigent Thomas Bruijns) kan het publiek ook genieten van een optreden van het harmonieorkest van muziekvereniging Voorwaarts uit Koudekerke (o.l.v. dirigent Eric Provoost).

De reeks Zomeroptredens wordt op vrijdagavond 5 juli afgesloten door het fanfareorkest met een concert bij Molen ‘De Graanhalm’ in Gapinge. Dit concert begint om 19.30 uur en bij slecht weer zal worden uitgeweken naar de Torenkerk in Gapinge. Bij het eventueel uit moeten wijken naar de binnenlocaties zal dit kenbaar worden gemaakt via de website en de Facebook-pagina van de muziekvereniging. Alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie op www.veeresgenoegen.nl.

Evenementdetails
  • Start datum
    5 juli 2019 19:30
  • Eind datum
    5 juli 2019 21:00
  • Categorie