johan uit Veere Marktplaats oplichterDe redactie van Veere-Stad.nl is gewezen op een oplichter die op Marktplaats onder de (schuil)naam Johan uit Veere opereert en een Veerse ondernemer gebruikt als referentie adres om mensen op te lichten. Op Marktplaats biedt Johan uit Veere verschillende elektronische apparaten aan zoals telefoons, laptops en iPods waarvoor vooruitbetaling wordt gevraagd. Na betaling worden de apparaten echter nooit geleverd.

Johan uit Veere gebruikt bovendien de bedrijfsnaam en adresgegevens van Partners in Hair uit Veere alsmede het adres om mensen te misleiden. De eigenaren van Partners in Hair hebben laten weten dat zij regelmatig bezoek en telefoontjes krijgen van nietsvermoedende personen die voor apparaten hadden vooruitbetaald en informeerden naar de levering of deze zelfs (vaak na een lange autoreis) in de kapsalon kwamen ophalen.

Voor alle duidelijkheid, de eigenaren en kapsalon Partners in Hair hebben niets met deze persoon te maken. Ook het bankrekeningnummer 6018.76.571 wat door Johan uit Veere wordt gebruikt is niet van Partners in Hair.

Mocht u op Marktplaats een aanbieding zien van deze Johan uit Veere ga hier dan niet op in. U kunt ook direct aangifte doen bij de redactie van Marktplaats waarbij u kunt refereren aan dit bericht.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website opgelichtopinternet.nl en op het forum van Tros Radar waar hier inmiddels melding van Johan uit Veere is gemaakt. Hopelijk kunnen wij met dit bericht voorkomen dat er andere mensen worden opgelicht en de overlast bij kapsalon Partners in Hair beperken.