KDOO NZO

DE LEUKSTE CADEAUS

Een leuke, knusse en kei-gezellige Kdoo winkel in Veere. Hier vindt u kleurrijke tassen en sjaals, zomerse sneakers van Celdes en leuk mode-accessoires. U kunt hier ook terecht voor zaadjes van geurende bloemen en kruiden en (tegen de herfst) ook voor bloembollen. Verder koopt u hier leuke souvenirs, paraplu’s, houten tulpen. Te veel om op te noemen eigenlijk.

BORDEAUX OXHOOFT MODE

MOOIE MERKKLEDING

Op de Kaai, in een schitterend monumentaal pand uit 1500, is Bordeaux Oxhooft Mode gevestigd. Dames vinden hier kleding van fantastische modemerken als Soyaconcept, Cecil, Tom Tailor, Soulmate, Zand Amsterdam en Moshiki. Voor de heren is er onder andere mode van Tom Tailor. Naast deze wisselende en inspirerende modecollecties heeft Bordeaux Oxhooft altijd een aantal vaste collecties in huis, zoals heerlijke wollen vesten van Shakaloha en klassieke Bretonse kleding voor volwassenen en kinderen van Breton Stripe. Ook voor mode-accessoires en lederwaren kunt u hier terecht.

Bezoek de website

DE PAGTER

ANTIEK EN INTERIEUR

De Pagter Antiek & Interieur heeft op Walcheren drie woonwinkels met een grote, zich onderscheidende collectie meubelen. Door de eigen import van moderne landelijke meubelen, comfortabele zitmeubelen, verlichting en woonaccessoires, ademen de vele stijlkamers een sfeer uit waarin u zich thuis vult voelen.

Bezoek de website

HET PAND VAN FERDINAND

VOOR EEN BUITENGEWOON CADEAU

Een bezoek aan Het Pand van Ferdinand is altijd een verrassing. In ‘de winkel met de lichtjes’ kunt u allerlei moois vinden voor uw interieur. Het Pand van Ferdinand heeft een uitgebreide collectie van Sia Home Fashionartikelen.

Tevens is er een kleine expositieruimte waar unieke kunstwerken met meestal Zeeland als onderwerp te koop zijn.

Bezoek de website

LE CASSE CROUTE

DELICATESSEN

(H)eerlijke delicatessen uit de regio en uit Frankrijk, Engeland en Italië. Bijzonder fijne biologische of ambachtelijke producten voor bij de koffie of thee, de lunch en natuurlijk bij de borrel. Le Casse Croute verkoopt ook bijpassende leuke cadeauartikelen.

Bezoek de website