Het culturele seizoen begint in Veere traditiegetrouw met Pasen. Dan vindt in de Grote Kerk Open Atelier Veere plaats. Open Atelier Veere wordt dit jaar gehouden van vrijdag 14 t/m maandag 17 april en is open van 11.00 tot 17.00 uur.

Kom kijken en luisteren!
In de kerk exposeren professionele kunstenaars en vakbekwame amateurs hun werken. U kunt rekenen op een gevarieerde en verrassende tentoonstelling. Op zaterdag en maandag zijn er van 12.30 tot 13.00 uur lunchconcerten variërend van kamermuziek door jong aanstormend talent, oude muziek in het klassieke genre en hedendaags repertoire.

In de kerk is een verwarmd terras waar koffie, thee, soep en broodjes verkrijgbaar zijn. Toegangsprijs: volwassenen € 2,50, kinderen van 6 tot 12 jaar 1 euro. (gangbaar tarief van de Grote Kerk voor het gehele seizoen)

Wethouder René Molenaar open op vrijdag 14 april om 11.30 Open Atelier Veere. Beeldend kunstenaar/dichter Jorien Brugmans en musicus Evelien de Vries (klarinet) verzorgen de kunstzinnige omlijsting in woord en klank.

www.openatelierveere.nl