Vier dubbel genieten is het bij Suster Anna op de Markt te Veere. Naast de overheerlijke, inmiddels beroemde, appeltaart is er sinds 27 April veel te zien in de kelder. 7 Kunstenaars exposeren hun werk. De collectie is gevarieerd, eigentijds, origineel en uniek.

De textiele kunst van Marijke Mica-Leertouwer zijn parels aan de muur. Ook tovert zij kastjes om tot sieraden in uw huis. Riet Sturm- van Schaik combineert intuïtie, spanning met vakmanschap in haar schilderijen. Sandra van der Rest komt voor het eerst naar buiten met zeer verfijnde sieraden. Do van Iwaarden heeft een gevarieerd aanbod van Zeeuws getinte producten, geverfde stoffen en daarvan gemaakte kleding. Dorothée Sybenga laat mooi gekleurde vilt- en weefobjecten zien,waarvan een deel ook draagbaar is. Coby Severiens tooit de hoofden op unieke wijze en Femke van den Berg verrast met kleurig, speels keramiek, dat veelal in de Raku oven is gestookt.

De kunstcollectie wordt zeer regelmatig gewijzigd, zodat de bezoeker wekelijks nieuwe aanwinsten te zien krijgt.

Anna’s Atelier is 6 dagen per week open van 11.00-18.00. (maandag gesloten) Dagelijks wordt u geholpen en geïnformeerd door één van de exposerende kunstenaars. We nodigen hierbij andere kunstenaars uit eens langs te komen. Hangend werk is al in voldoende mate aanwezig, maar ander werk is welkom. Voorwaarde is, dat u 1 dag in de week Anna’s Atelier kunt bemannen.

[mygal=annas-atelier]