Bordeaux Oxhooft Mode

Op de Kaai, in een schitterend monumentaal pand uit 1500, is Bordeaux Oxhooft Mode gevestigd. Dames vinden hier kleding van fantastische modemerken als Soyaconcept, Cecil, Tom Tailor, Soulmate, Zand Amsterdam en Moshiki. Voor de heren is er onder andere mode van Tom Tailor.

Naast deze wisselende en inspirerende modecollecties heeft Bordeaux Oxhooft altijd een aantal vaste collecties in huis, zoals heerlijke wollen vesten van Shakaloha en klassieke Bretonse kleding voor volwassenen en kinderen van Breton Stripe.

Ook voor mode-accessoires kunt u hier terecht, u vindt er een collectie hoeden en petten van de merken Hatland en Herman Headwear en ieder seizoen een zeer uitgebreid aanbod shawls van onder andere Romano.

Verder vindt u in de mooie zaak een grote collectie lederwaren: prachtige tassen en portemonnees van de mooie merken Bear Design, Spikes and Sparrow en Vilenca.

Voor onze vaste klanten is er een klantenkaart, een aantrekkelijk spaarsysteem waarmee u 10% korting krijgt op uw aankopen!

Graag tot ziens bij Bordeaux Oxhooft Mode, we zijn iedere dag geopend. Voor actuele openingstijden kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens:

Bordeaux Oxhooft Mode
Kaai 23
4351AA  Veere
0118-506220
email: [email protected]