Lekker een weekje uitwaaien, in de zon liggen, genieten van het Zeeuwse culturele leven, of ’s avonds een gezellig restaurant bezoeken. Dat kan in dit huisje, gelegen in de Kraanstraat. Het staat in Veere bekend als het huisje waar Koningin Beatrix vroeger, als studente, thee gedronken heeft. Het huisje valt onder Monumentenzorg en heeft een goed verzorgde achtertuin met de hele dag zon.

Beneden vindt u een woon/eetkamer, aansluitend een smalle, keuken, voorzien van een tweepits gasstel en oventje en verder een badkamer met douche en wc. Het hele huis is voorzien van centrale
verwarming.
Er is een nespresso, senseo en normaal filter koffieapparaat aanwezig met een melkschuimer.

Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers, ieder voorzien van twee eenpersoonsbedden (+ 1 extra matras). Het uitzicht aan de voorkant is vrij, aan de achterkant kijkt men op het Veerse Meer vanaf de bovenverdieping.

De tuin is kleurrijk in de zomermaanden en in het schuurtje achter in de tuin vindt u tuinstoelen en een barbecueset. Verder is er een smart tv aanwezig met een Netflix account. Ook is er een Bose geluidbox aanwezig waarmee via een kabeltje een mp3 speler of mobiele telefoon af te spelen is.

Samenvattend: een unieke locatie, een uiterst gezellig huisje en alle mogelijkheden voor een fantastisch verblijf!!

Helaas accepteren wij geen huisdieren!

Kraanstraat 4
Veere
telefoonnummer 06-29353 851