Allebei geboren en opgegroeid in Veere, hebben we naar het advies van onze volwassen kinderen geluisterd: “begin een bed and breakfast in jullie grote tuin!

Het is zo’n bijzonder mooie tuin met zicht op de Grote Kerk, onder de oude perenbomen en jullie hebben zelf zoveel ervaring opgedaan toen jullie beiden zelf vaak te gast waren in andere vakantiewoningen en bed and breakfast- adressen in Nederland en ook in het buitenland. Je bent zeer deskundig, zeer kritisch.Een uitstekende gastvrouw: Jij maakt er vast iets sfeervols van.”

En dat is het dus geworden: een compleet ingericht twee- persoons gastenverblijf. Je kunt het per week huren maar ook korter.
Indien U dit wenst zorg ik voor een zeeuws ontbijt. Maar u kunt ook zelf een ontbijtje maken want er is een compleet ingerichte keuken en zitkamer.

Een slaapkamer met goede matrassen, warme dekbedden, verwarming overal. Een luxe aparte badkamer.

Gericht op onze hortensiatuin en met gebruik van brocante in de inrichting : mijn grote liefde voor wat oud en nog mooi is. Die combinatie, samen met mijn service gerichte instelling om het mijn gasten uitstekend naar de zin te maken, zult u ontdekken wordt het voor U: “Logeren in Zeeuwse Stijl” in onze Zonnebloem.

Contactgegevens:

Telefoon: 0118-501840
E-mail: [email protected]
Website: gastenverblijfdezonnebloem.nl