Franke een creatief ontwerpbureau

Als je op zoek gaat naar ‘creatieven’ beland je steevast in de culturele hoek. De beeldend kunstenaar, de acteur, de muzikant, de schrijver en ga zo maar door. Een van de belangrijke kenmerken is dat ze iets creeren, ze vertolken iets, ze proberen iets te vertellen. Soms uit het niets, meestal vanuit een startpunt, verleden of opdracht. Het is een uitdaging om vernieuwend en creatief voor anderen bezig te zijn. Wat mij betreft wil ik graag spontaan dingen maken, zo maar, recht uit je ziel, dat is wat ik al meer dan 28 jaar probeer te doen.

Ontwerpen en vormgeven is vak waar vaak een heel proces aan vooraf gaat. Dit creatieveproces gaat gepaard met ideen,brainstormen en veel schetsen. Dat alles vetrouwen we aan papier toe!
Wat zou het een rare wereld zijn zonder zonder papier.
Met gebaren kan je veel uitleggen maar die ene schets zegt alles. Als dat dreigt te mislukken word er snel een prop gevormt, een prop is eigenlijk een symbool van dat creatieve proces. De prop is meer dan hoopje papier, als je deze ontvouwt word duidelijk dat een resultaat van een creatief proces groeit en beinvloedbaar is net als de prop zelf. Nooit het zelde altijd anders, verrassend en vervormbaar, gelijk ons proces.

Als grafisch ontwerper en vormgever vind ik het fijn mijn van nature creativiteit verder te ontwikkelen met maar één doel, de opdrachtgever meer te kunnen bieden. Door positieve invloeden probeer ik mijn creatieve proces al dan niet door samenwerking met collega’s dit proces te voltooien.
Zonder beeld geen tekst, zonder tekst geen beeld.

Veere, waar ik geboren ben is van oudsher een plaats waar veel creatieven de tijd, ruimte en rust vonden om zich creatief verder te ontplooien. Schilders, drukkers, beeldende kunstenaars, glasbranders, schrijvers ….
Als grafisch vormgever ben ik nog altijd opzoek naar lijnen, vormen, kleuren die mijn werk kunnen vormen. Het proces van vastleggen en vermenigvuldigen met een eindresultaat wat ik zelf zo bedoelt had maakt dit vak zo veelzijdig en kleurrijk.

In de afgelopen 28 jaar zijn de technieken zo veranderd dat je als vormgever en ontwerper niet kan stil blijven staan. Deze technieken zijn zo ruimt dat wij met onze kennis ruim in staat zijn dat te leveren wat de klant wenst.

Ontwerpen,vormgeving, dtp, website, drukwerk verzorgen, en fotografie
Maak eens een afspraak als u van stijl wil veranderen, nieuwe ideen wenst, bijzonder drukwerk wilt.

Grafisch Ontwerpbureau Franke
van Bourgondielaan 13
4351NL Veere

Tel: 0118501672
E-mail: [email protected]
Website: http://www.ontwerpbureaufranke.nl

VOOR EEN MOOI
LOGO, DRUKWERK, WEBSITE… HEEFT EEN ONTWERPER NODIG!