somanygadgets-web-logoOpzoek naar een uniek cadeau? Bij so many gadgets vind u de leukste gifts, toys en lifestyle gadgets. Middenin het prachtige Veere vind u onze winkel op de kruising van de Oudestraat en de Markt. Laat u verassen door bijzondere leuke en innovatieve producten die een glimlach op ieders gezicht toveren!

Maar u kunt ook bij so many gadgets kopen vanuit uw luie stoel via de so many gadgets webshop! De leukste producten vind u terug in de webshop die steeds weer verder wordt uitgebreid. Verzending doen wij naar Nederland, België, Duitsland en vele andere delen van Europa.

Een greep uit de meest populaire producten van onze winkel:

Mr. Tea thee buidel

mr-tea-thee-buidel

Noem Mr. Tea nooit een thee zak, daar is hij namelijk niet van gediend! Verder is het gewoon een hele gezellige jongen die niets liever wil dan thee voor je zetten om daar vervolgens lekker relaxed te blijven hangen in het warme water. Mr. Tea kan je een kop thee te laten zetten door zijn ‘broek’ te vullen met jouw favoriete losse thee blaadjes. Vervolgens zet je hem in elkaar en laat je hem lekker chill hangen in je kopje of mok thee. Als je Mr. Tea lekker relaxed in je thee ziet hangen wordt je daar zelf ook direct relaxed van!

Bekijk de Mr. Tea theebuidel in de webshop

Fopspeen met volumeknop

fopspeen-volume-knopNiemand houd van een luid huilende en schreeuwende baby, zelfs baby’s hebben er zelf zelfs een hekel aan. Zorg daarom dat het volume wordt getemperd met deze fopspeen met volumeknop. Met deze fopspeen heeft de baby direct een volumeknop direct op de speen gekregen waarmee hij of zij in een keer minder hard huilt. Okay, misschien ligt dat meer aan de fopspeen dan aan de volume knop op de speen…maar het idee is leuk!

Bekijk de fopspeen met volumeknop in de webshop

Scoops deurstopper

scoops“Gatver! Wie heeft daar nu een ijsje laten vallen?” In onze winkel horen we dit bijna dagelijks, dat komt doordat we deze levensechte scOOPS deurstopper gebruiken om de deur open te houden. Het op de grond gevallen softijsje is gemaakt van duurzaam en afwasbaar ABS plastic en door zijn grote oppervlak heeft hij bijzonder veel grip en kan dan zelfs  zwaardere deuren openhouden. Hoe echt lijkt hij? Wij kunnen er vele verhalen over vertellen. Bijvoorbeeld de  man die bloedserieus kwam vertellen dat iemand een ongelukje had gehad en of we dat toch wel even wilden opruimen…of het kind die op haar buik lag om een likje te proberen… Deze deurstopper is functioneel, leuk en een absolute spraakmaker!

Bekijk de Scoops deurstopper in de webshop

Uiteraard hebben wij nog veel meer leuke gadgets, gifts en mannencadeaus beschikbaar in onze winkel en webshop!

Hopelijk tot snel in het mooie Veere of natuurlijk online!

somanygadgets-veere