Combineer een bezoek aan Museum Veere met een vaartocht aan boord van een typisch Zeeuws vissersvaartuig: de Hoogaars. Voor de sluiting van de Veerse gatdam voeren honderden hoogaarzen bij Veere. Een tocht met een authentieke hoogaars over het Veerse Meer is een unieke ervaring. Tijdens deze tocht kunt u het prachtige zicht dat de vissers vroeger op Veere hadden zelf beleven. Uw schipper vertelt over de stad en de bijzondere panden en plekken die vanaf het water te bewonderen zijn. De vaartocht duurt anderhalf uur. Na deze tocht bezoekt u op eigen gelegenheid het Museum Veere, een mooie combinatie: Veere van binnen en van buiten.

De prijs van de vaartocht is 15,00 euro en is inclusief een bezoek aan het museum. Er is aan boord plaats voor twaalf passagiers. Wilt u zeker weten dat u meekunt? Reserveer dan uw plaats via [email protected]

Tijd: elke woensdag en donderdag om 12.00 en 14.30 uur (van 7 juni tot en met 28 september) (niet op 13 juli en 20 en 21 september) vertrek: 12.00 en 14.30 uur bij de Schotse Huizen, Kaai 25-27 in Veere.