Bezoek dé Dickens-kerstmarkt op de markt van Veere en geniet van de sfeer. Zaterdag 16 december van 10.00 tot 17.00 uur en Zondag 17 december van 11.00 tot 17.00 uur.

Het knusse marktpleintje van Veere is verlicht door kerstbomen. In de meer dan 40 kramen koopt u de lekkerste etenswaren en de bijzonderste kerstdecoraties. In de ‘kerstcafe’s’ staan snert, warme chocomelk en glühwein voor u klaar.

Natuurlijk is er muziek. Dit jaar van vocaal ensemble Elancore, een klein gemengd ensemble met een voorliefde voor meerstemmige Engelse kathedrale koormuziek. Verder treden op Popkoor Xstream op, the English Tealady en Veere’s Genoegen. Het amusementsorkest van de Juliana Korpsen: ‘Humoreske’ is in Veere. Zoals de naam al doet vermoeden: het orkest speelt fijne, afwisselende muziek met een knipoog. En dat zorgt vooral voor plezier! Het orkest speelt dixie-land-achtige muziek en evergreens in afwisselende stijl. Alle muziekstukken worden voor dit orkest gearrangeerd en zijn daardoor allemaal uniek.

Gratis toegang en gratis parkeren.