Adventsmarkt te Veere, hét adres voor verantwoord inkopen voor de kerstdagen. Dit jaar op vrijdag 15 en zaterdag 16 december.

In de decembermaand vindt in Veere weer de traditionele Adventsmarkt plaats in de Kleine Kerk aan de Kapellestraat. Het is een bijzondere markt, omdat er aandacht is voor mensen die het veel minder hebben dan wij, omdat hun wiegje in een ander werelddeel stond.

Deze “goede doelenmarkt” is al 23 jaar een begrip in Zeeland. Deze Adventsmarkt is uitgegroeid tot een bruisend verkooppunt voor veel goede doelen op Walcheren. De Kleine Kerk wordt in volledige kerstsfeer versierd met een eigen terras als middelpunt. De Adventsmarkt kan zich verheugen in veel vaste bezoekers en heeft hierdoor een heerlijke en ontspannen sfeer die geheel bij de aanwezige goede doelen past.

Tijdens de adventsmarkt word het al oude orgel van de kerk bespeeld, op het verwarmd terras is er ruimte om te kunnen genieten van warme en koude dranken en niet te vergeten huisgemaakt gebak.

Deelnemers aan deze Adventsmarkt in Veere zijn, Stichting Ontwikkelingssamenwerking Veere, Wereldwinkel Serooskerke, Amnesty international, Unicef, Kerk In Actie werkgroep Veere, Vrienden van Tinca en het IBT. Het Institute for Bible Translation(IBT
Door de mooie samenstelling van de deelnemers is het een kleine maar fijne en bijzondere markt die zich onderscheid van de vele anderen.

De Adventsmarkt is de plaats waar u “heerlijke en eerlijke producten” kunt inkopen voor de kerstdagen.

De openingstijden:
vrijdag 15 december om 19.00 – 21.00 uur
zaterdag 16 december van 10.00 – 17.00 uur.

De toegang is GRATIS en de kerk is verwarmd

Op zaterdag 16 en zondag 17 december is er Dickens Kerstmarkt op de Markt